Operaatiomestari (2kpl), Kimara 2024

Haemme Operaatiomestareita (2 kpl) vastaamaan Kimara 2024 -piirileirin ns. hermokeskuksen määrittelystä ja operoinnista. Kyseessä on paripesti, jossa mestarit toimivat tiiviinä työparina. Paripestissä mahdollista toimia myös mestari-kisälli-kokoonpanossa. Pestiä voi hakea myös yksin.

Pääset osaksi Rakennuttamisen ja logistiikan ryhmää, joka vastaa Kimaralla rakennuttamisesta, tavaralogistiikasta ja leirinaikaisen operaatiokeskuksen sekä palvelukeskuksen toiminnasta mukaan lukien näihin tarvittavien prosessien ja työkalujen suunnittelu sekä toteutus. Osana ryhmää pääset kokemaan piirileirin aitiopaikalta. Toimimme yhdessä Palvelun osa-alueen kanssa ja tavoitteemme on tuottaa kaikkien aikojen parasta leiripalvelua.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tehtävät ja vastuut:

Yhdessä Palvelun osa-alueen kanssa tuotamme kaikkien aikojen parasta leiripalvelua ja pääset rakentamaan Kimaran “hermokeskuksena” toimivan Operaatiokeskuksen ja tekijöitä palvelevan Palvelukeskuksen sekä suunnittelemaan näiden palvelut ja työkalut yhdessä pestaamaasi mahtavan tiimin kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tikettityökalun (jira) suunnittelu ja johtaminen yhdessä muun tiimisi kanssa niin leirillä kuin ennen ja jälkeen leiriä.

Pestissä tulee tehdä vahvaa yhteystyötä muiden osa-alueiden mestarien kanssa.

Tehtäviin kuuluu myös Operaatiokeskuskymppien, Palvelukeskuskymppien ja jira-experttien pestaus sekä perehdytys. Kymppien ja experttien johtaminen, ohjaus ja valvonta.

Pestiin kuuluu myös oman tiimin tilannekuvan jatkuva ylläpito ja leirin etenemisen seuranta sekä raportointi leirin jälkeen yhdessä päälliköiden ja muiden mestareiden kanssa.

Pestin aikana tarjottava tuki:

Pesti on paripesti – lähin tuki löytyy mestari paristasi. Sovitte yhdessä tehtävien jakamisesta tarkoituksen mukaisesti ja tasaisesti, sekä mahdollisista aikatauluttamisista ja tuuraamisista.

Lisäksi sinulla on tukenasi rautaisen osaamisen omaava koko palveluiden organisaatio. Rakennuttamis- ja logistiikkapäälliköt omaavat Kajolta kokemusta niin rakennuttamisesta kuin logistiikasta sekä operaatiokeskuksesta, joten pestiesimiehinäsi me autamme sinua onnistumaan!

Pestin kesto ja ajankäyttö:

Pesti alkaa syksyllä 2023 ja päättyy syksyllä 2024 leirin loppuraportin palautukseen.

Ennen leiriä pesti vaatii viikoittaista ajankäyttöä ja kokouksiin osallistumista (n. 1krt/kk). Vähintään ensimmäinen tutustumiskokous on tarkoitus järjestää lähitoteutuksena, jonka jälkeen kokoustaminen painottuu ensisijaisesti etätoteutuksiin. Onneksi pääsemme viettämään myös live-seminaareja, joissa saamme nauttia toistemme seurasta kokonaisia viikonloppuja!

Odotamme, että mestarina sitoudut itse leirin lisäksi rakennusleiriin ja purkuleiriin sekä erityisesti rakennusleiriä valmisteleviin esirakennusleireihin.

Pestissä tarvittavat taidot ja aiempi kokemus

Toivomme kokemusta suurleireistä, vahvaa delegointi kykyä sekä paineensietokykyä. Kokemus projekteista sekä operatiivisesta toiminnasta on eduksi eikä kokemus Jirasta tai vastaavasta työkalusta ainakaan haittaa.

Evon leirialueen tuntemus katsotaan eduksi.

Tässä pestissä aiempi partiokokemus auttaa, mutta ei ole välttämätön.

Lisätiedot

Pesti on paripesti ja jos sinulla on jo tiedossa sopiva mestaripari, ilmoita siitä hakemuksessasi. Voit hakea pestiin myös yksin. Tällöin pyrimme löytämään soolohakemusten perusteella parhaan lopputuloksenmestaripariksi.

Kuulemme mielellämme aikaisemmista kokemuksistasi ja omista toteutuksistasi eri leireillä!

Lisätietoja:

Anne Juutinen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

anne.juutinen@partio.fi

0400 678 109

Mika Honkanen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

mika.honkanen@partio.fi

040 517 0050

Täytä hakemus