SP Nuoren mielen ensiapu -koulutus turva-aikuisille

Nuoren mielen ensiapu eli NMEA-koulutus kaikille lippukunnissa turva-aikuisen pestissä oleville.

Nuoren mielen ensiapu –koulutuksessa eli NMEA-koulutuksessa tutustutaan ilmiöihin ja arjen haasteisiin, jotka vaikuttavat lasten ja nuorten mielen hyvinvointiin sekä pohditaan tapoja, joilla lasten ja nuorten mielenterveyttä voidaan vahvistaa. Koulutus ei vaadi ennakko-osaamista. NMEA-koulutus sopii erinomaisesti kaikille turva-aikuisille, ja siksi nyt järjestetäänkin valtakunnallisesti kaksi vain turva-aikuisille suunnattua NMEA-koulutusta! 

Koulutusillat Teamsissä torstaina 24.11. klo 17:00-20:00 ja sunnuntaina 11.12. klo 17:00-20:00. Koulutusiltojen lisäksi verkkokurssiosuus Moodlessa, joka sisältää sekä ennakkotehtäviä että tehtäviä teams-tapaamisten välillä. Ohjaaja Jutta Hiltunen.

Koulutus on osallistujalle maksuton, mutta maksuton osallistuminen edellyttää osallistujan sitoutumista koulutuksen loppuun suorittamiseen määräaikaan mennessä. Osallistuminen sisältää teams-illat x 2 + itsenäisesti suoritettavan verkkokurssin. Aikatauluissa ei ole joustoa eikä iltapoissaoloja voi korvata.

Perustiedot koulutuksesta Mieli ry:n sivuilta: NMEA-koulutus