SP Valmentajakoulutus, monimuotoinen 1/2021

Koulutus on kaikille valmentajille ja valmentajiksi aikoville sekä myös esimerkiksi kaikille piiri- ja keskusjärjestön toimijoille, jotka haluavat ymmärtää mistä siinä valmentamisessa on kyse!


Jokaisella osallistujalla oletetaan olevan riittävät taustatiedot. Varsinkin valmentajien kohdalla on erityisen tärkeää, että jokainen on käynyt pestikeskustelun ja perehdytys pestiin on alkanut. Kurssilla ei enää käydä läpi ohjelmajohtajan, pestijohtajan ja lippukunnanjohtajan työkaluja perustasolla läpi, vaan kurssilla keskitytään enemmän näiden työkalujen käytön valmentamiseen.

Monimuotototeutukseen kuuluu verkossa toteutettava koulutuspäivä, joka järjestetään lauantaina 23.1.2021. Koulutuspäivän lisäksi tehdään tehtäviä moodlessa ennen koulutuspäivää ja sen jälkeen. Kurssille osallistuminen vaatii sitoutumista tehtävien tekemiseen kurssin aikataulun mukaan.

Kurssialue Moodlessa aukeaa jo 27.12.2020 ja ilmoittautumisvahvistuksen mukana tulevilla ohjeilla pääset aloittamaan tehtävien tekemisen. Tehtäviä tehdään itsenäisesti, mutta myös muiden kurssilaisten kanssa keskustellen. Osaamiskartoitus palautetaan moodleen 10.1.2021 mennessä ja palauttamista seuraavalla viikolla kurssin kouluttajat käyvät jokaisen kurssilaisen kanssa Teams-keskustelussa osaamiskartoituksen läpi.

Koulutuspäivän jälkeen tehdään loput tehtävät Moodlessa.

Kun kaikki kurssin osiot on tehty moodlessa 28.2.2021 mennessä, kurssilainen tekee vielä valmennusharjoituksen. Siinä hän harjoittelee valmentamista jossakin oikeassa tilanteessa. Valmennusharjoitus puretaan teams-keskustelussa.


Koulutuksen hinta on 60€. Osallistumismaksu laskutetaan piiriltäsi.

Koulutus järjestetään Agricola-opintokeskuksen tuella.


Lisätietoja: Laura Vainio, laura
.vainio@partio.fi