Logistiikkamestari (2kpl), Kimara 2024

Haemme Logistiikan mestareita (2 kpl) vastaamaan Kimara 2024-piirileirin logistiikan toteuttamisesta. Kyseessä on paripesti, jossa mestarit toimivat tiiviinä työparina. Paripestissä mahdollista toimia myös mestari-kisälli-kokoonpanossa. Pestiä voi hakea myös yksin.

Pääset osaksi Rakennuttamisen ja logistiikan ryhmää, joka vastaa Kimaralla rakennuttamisesta, tavaralogistiikasta ja leirinaikaisen operaatiokeskuksen sekä palvelukeskuksen toiminnasta mukaan lukien näihin tarvittavien prosessien ja työkalujen suunnittelusta sekä toteutuksesta. Osana ryhmää pääset kokemaan piirileirin rakentamisen ja purkamisen aivan alusta loppuun asti aitiopaikalta. Toimimme yhdessä Palvelun osa-alueen kanssa ja tavoitteemme on tuottaa kaikkien aikojen parasta leiripalvelua.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tehtävät ja vastuut:

Kimaralla pääset vastaamaan tavaralogistiikan suunnittelusta, ja käytännön toteutuksesta niin rakennus- ja purkuleireillä kuin itse leirin aikana. Lisäksi leirin aikainen henkilölogistiikka kuuluu vastuualueellesi. Pestissä tulee tehdä vahvaa yhteystyötä muiden osa-alueiden mestarien kanssa.

Tehtäviin kuuluu myös logistiikkakymppien pestaus ja perehdytys sekä Kymppien johtaminen, ohjaus ja valvonta. Lisäksi pääset vaikuttamaan tarvittavien työkoneiden sekä ajoneuvojen hankintaa ja koordinointiin.

Pestiin kuuluu myös oman tiimin tilannekuvan jatkuva ylläpito ja leirin etenemisen seuranta sekä raportointi leirin jälkeen yhdessä päälliköiden ja muiden mestareiden kanssa.

Pestin aikana tarjottava tuki:

Pesti on paripesti – lähin tuki löytyy mestariparistasi. Sovitte yhdessä tehtävien jakamisesta tarkoituksen mukaisesti ja tasaisesti, sekä mahdollisista aikatauluttamisista ja tuuraamisista.

Lisäksi sinulla on tukenasi rautaisen osaamisen omaava koko palveluiden organisaatio. Rakennuttamis- ja logistiikkapäälliköt omaavat Kajolta kokemusta niin rakennuttamisesta kuin logistiikasta sekä operaatiokeskuksesta, joten pestiesimiehinäsi me autamme sinua onnistumaan!

Pestin kesto ja ajankäyttö:

Pestialkaa syksyllä 2023 ja päättyy syksyllä 2024 leirin loppuraportin palautukseen.

Ennen leiriä pesti vaatii viikoittaista ajankäyttöä ja kokouksiin osallistumista (n. 1krt/kk). Vähintään ensimmäinen tutustumiskokous on tarkoitus järjestää lähitoteutuksena, jonka jälkeen kokoustaminen painottuu ensisijaisesti etätoteutuksiin. Onneksi pääsemme viettämään myös live-seminaareja, joissa saamme nauttia toistemme seurasta kokonaisia viikonloppuja!

Odotamme, että logistiikan mestarina sitoudut itse leirin lisäksi rakennusleiriin ja purkuleiriin sekä erityisesti rakennusleiriä valmisteleviin esirakennusleireihin.

Pestissä tarvittavat taidot ja aiempi kokemus

Toivomme kokemusta leirien logistiikan sekä työkoneidenalueelta. Tunnet logistiikan aluetta joko partiossa tai työelämässä hankitun osaamisen kautta. Evon leirialueen tuntemus katsotaan eduksi.

Tässä pestissä aiempi partiokokemus katsotaan eduksi.

Lisätiedot

Pesti on paripesti ja jos sinulla on jo tiedossa sopiva mestaripari, ilmoita siitä hakemuksessasi. Voit hakea pestiin myös yksin. Tällöin pyrimme löytämään soolohakemusten perusteella parhaan lopputuloksen mestaripariksi.

Kuulemme mielellämme aikaisemmista kokemuksistasi ja omista toteutuksistasi eri leireillä!

Lisätietoja:

Anne Juutinen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

anne.juutinen@partio.fi

0400 678 109


Mika Honkanen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

mika.honkanen@partio.fi

040 517 0050

Täytä hakemus