Rakennuttajamestari (2kpl), Kimara 2024

Haemme Rakennuttaja mestareita (2 kpl) vastaamaan Kimara2024 -piirileirin rakennuttamisen toteuttamisesta. Kyseessä on paripesti, jossa mestarit toimivat tiiviinä työparina. Paripestissä mahdollista toimia myös mestari-kisälli-kokoonpanossa. Pestiä voi hakea myös yksin.

Pääset osaksi Rakennuttamisen ja logistiikan ryhmää, joka vastaa Kimaralla rakennuttamisesta, tavaralogistiikasta ja leirinaikaisenoperaatiokeskuksen sekä palvelukeskuksen toiminnasta mukaan lukien näihin tarvittavien prosessien ja työkalujen suunnittelusta sekä toteutuksesta. Osana ryhmää pääset kokemaan piirileirin rakentamisen ja purkamisen aivan alustaloppuun asti aitiopaikalta. Toimimme yhdessä Palvelun osa-alueen kanssa ja tavoitteemme on tuottaa kaikkien aikojen parasta leiripalvelua.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tehtävät ja vastuut:

Kimaralla pääset vastaamaan rakennus- ja purkuleirin rakennuttamistehtävien toiminnasta, työtehtävien ja tekijöiden prosessoinnista ja priorisoinnista, vastaamaan leirialueen rakentamisen suunnittelusta ja suunnitelmien toteuttamisesta huomioiden muiden osa-alueiden tarpeet ja vaatimukset. Tärkeänä tehtävänä on osa-alueiden palvelukartoitukset sekä tilaukset, joiden pohjalta leirin tekninen, taloudellinen ja visuaalinen toimivuus lähtee rakentumaan. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tikettityökalun (jira) suunnittelu ja johtaminen yhdessä muun tiimisi kanssa niin leirillä kuin ennen ja jälkeen leiriä.

Pestissä tulee tehdä vanhaa yhteystyötä muiden osa-alueiden mestarien kanssa.

Tehtäviin kuuluu myös kymppien pestaus ja perehdytys sekä Kymppien johtaminen, ohjaus ja valvonta.

Pestiin kuuluu myös oman tiimin tilannekuvan jatkuva ylläpito ja leirin etenemisen seuranta sekä raportointi leirin jälkeen yhdessä päälliköiden ja muiden mestareiden kanssa.

Pestin aikana tarjottava tuki:

Pesti on paripesti – lähin tuki löytyy mestariparistasi. Sovitte yhdessä tehtävien jakamisesta tarkoituksen mukaisesti ja tasaisesti, sekä mahdollisista aikatauluttamisista ja tuuraamisista.

Lisäksi sinulla on tukenasi rautaisen osaamisen omaava kokopalveluiden organisaatio. Rakennuttamis- ja logistiikkapäälliköt omaavat Kajolta kokemusta niin rakennuttamisesta kuin logistiikasta sekä operaatiokeskuksesta, joten pestiesimiehinäsi me autamme sinua onnistumaan!

Pestin kesto ja ajankäyttö:

Pesti alkaa syksyllä 2023 ja päättyy syksyllä 2024 leirin loppurapotin palautukseen.

Ennen leiriä pesti vaatii viikoittaista ajankäyttöä ja kokouksiin osallistumista (n. 1krt/kk). Vähintään ensimmäinen tutustumiskokous on tarkoitus järjestää lähitoteutuksena, jonka jälkeen kokoustaminen painottuu ensisijaisesti etätoteutuksiin. Onneksi pääsemme viettämään myös live-seminaareja, joissa saamme nauttia toistemme seurasta kokonaisia viikonloppuja!

Odotamme, että mestarina sitoudut itse leirin lisäksi rakennusleiriin ja purkuleiriin sekä erityisesti rakennusleiriä valmisteleviin esirakennusleireihin.

Pestissä tarvittavat taidot ja aiempi kokemus

Toivomme kokemusta leiri rakentamisesta ja rakentamisen johtamisesta. Tiedät mitä teet, ja olet hankkinut tarvittavat näytöt osaamisestasi. Tunnet rakennuttamisen aluetta joko partiossa tai työelämässä hankitun osaamisen kautta.

Evon leirialueen tuntemus katsotaan eduksi.

Tässä pestissä et tarvitse aiempaa partiokokemusta.

Lisätiedot

Pesti on paripesti ja jos sinulla on jo tiedossa sopiva mestaripari, ilmoita siitä hakemuksessasi. Voit hakea pestiin myös yksin. Tällöin pyrimme löytämään soolohakemusten perusteella parhaan lopputuloksenmestaripariksi.

Kuulemme mielellämme aikaisemmista kokemuksistasi ja omista toteutuksistasi eri leireillä!

Lisätietoja:

Anne Juutinen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

anne.juutinen@partio.fi

0400 678 109

Mika Honkanen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

mika.honkanen@partio.fi

040 517 0050

Täytä hakemus