FiSSc: BP-tävlingen

Tävla med flocken, laget, patrullen eller valfri grupp i BP-tävlingen vecka 10!


BP-tävlingen är en traditionell FiSSc-tävling som senast ordnades för så länge sedan att ingen längre minns, men nu gör den comeback! BP-tävlingen är en kort och rolig tävling som hela flocken/laget/patrullen/ledargänget/familjescoutgruppen eller annan valfri sammansättning av scouter och/eller ledare kan utföra tillsammans under ett vanligt veckomöte i kårlokalen.

Tävlingen ordnas vecka 10 (4-10.3) och är enklast att delta i under er vanliga mötestid.

Tävlingsuppgiften skickas åt de anmälda grupperna (via gruppledaren) i slutet av föregående vecka, och gruppen utför uppgiften under sitt möte och lämnar in sin uppgift genom att fotografera den och skicka in bilden senast i slutet av veckan (närmare instruktioner ges i samband med uppgiften).

Vinnaren tar hem det ärevördiga vandringspriset BP-hornet.


Anmälningen går till så att gruppledaren (akelan, kaptenen, patrulledaren, lotsen, familjescoutledaren eller den person som ni i er grupp valt att ska vara gruppledare vid denna uppgift) anmäler sig genom att fylla i blanketten senast 25.2. 

Tävlingen arrangeras av FiSSc:s programgrupp. Om du har frågor kan du vända dig till dem via programkoordinator Gunzi: gunilla.edelmann@scout.fi / 0505405081.